Etili Ortaokulu

Vizyon: Geleceğimizi öğrencilerimizle yeniden yaratmanın heyacanını umudunu yaşayabilmek ve yaşatabilmek.

Misyon: "Daha iyi bir eğitim imkanı nasıl sağlarız?" sorusundan yola çıkarak, değişen dünya şartlarında kendini sürekli yenileyen ve geliştiren öğrenciler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama : 09:00 Ders Bitiş : 15:35
Sportif Etkinlikler: Kız Futsal Takımı İl ve İlçe Birincilikleri
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 4006 TÜBİTAK PROJESİ

Telefon - 02864232002

WEB - https://etiliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ETİLİ KÖYÜ ETİLİ KÜME EVLERİ ETILI ILKOKUL ORTAOKULU BLOK NO: 316 ÇAN / ÇANAKKALE

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Köy 1877-1878 yıllarında yaşanan Osmanlı-Rus savaşı (93 Harbi olarak bilinmektedir) sonucu Balkanlardan (Bulgaristan´dan) göç edenler tarafından kurulmuş bir göçmen köyüdür.Köyün iklimi, Marmara İklimi etki alanı içerisindedir. Domates ve biber tarımına çok elverişlidir.Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır. Son yıllarda 2 adet seramik fabrikasının kurulmasıyla köyün ekonomisinde sanayinin de önemli bir yeri vardır. Köy Karaılıca Kaplıcalarına 2 km uzaklıktadır.

Ulaşım Okulumuza Çan´dan araç vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 60 km, İlçe Merkezine 20 km uzaklıktadır.